joi, 14 martie 2013

Sipetul cu cercei

Cerceii sunt nelipsiti intr-o caseta de bijuterii, te salveaza la orice tinuta si in orice situatie si cu cat mai multi cu atat mai bine :))). Mai jos am postat mai multi cercelusi lucrati din materiale diverse, pietre semipretioase, seed beads Delica, os, scoici, sticla fire polish.

Turcoaz, piatra si chips, combinate cu accesorii argintate si tortite de argint. Lungimea = 7 cm

 
 Turcoaz combinat cu coral floare si accesoriu rotund argintiu. Lungimea = 4,5 cm

 

O alta pereche de cercelusi cu piatra turcoaz, tub lucrat cu margelute Delica coral si turcoaz si margele de sticla fire polish, culoare turcoaz. Lungimea = 5 cm


Cercei din paua shell in forma rectangulara si frunzulite, cu reflexe foarte frumoase, de la roz pana la verde. Lungime = 5,5 cm


 
Cercei cu focal din os combinat cu Toho si agate carnelian tubulare. Lungime = 5,5 cm

Cercei romb cu diverse modele lucrati din margelute Delica. Eu le-am combinat cu piatra sodalit si fire polish roz, dar se pot face o multitudine de combinatii. Lungimea este de aprox. 5,5 cm.



Granat 9x7 mm si peyote circular cu margelute Delica. Lungimea cerceilor este 4,5 cm.


Tot granat 9x7 mm, de data asta combinat cu ametist si distantier argintiu. Lungimea = aprox. 4 cm.


O combinatie foarte atragatoare intre citrin (forma de lacrima 10x7 mm), ametist in forma de chips si accesorii aurite care pun in valoare frumusetea acestor pietre. Lungimea = 4 cm.


Citrin combinat cu margelute Toho si cu cuart fumuriu fatetat. Lungimea = 5 cm.


O pereche de cercelusi numai din fire polish, cu un aspect usor metalic, dimensiunea margelutelor este de 4 si 8 mm. Accesoriile sunt placate cu aur. Lungimea = 4,5 cm.


Combinatia de onix cu accesorii argintii dau un iz vintage acestor cercelusi. Marimea pietrelor este de 4 si 13 mm. Lungimea cerceilor = 4 cm.


Cercelusi din fluorite in forma de floare. Reflexele din fluorit sunt de movuliu si verde deschis. Lungimea = 3,5 cm.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu